SAMOZATEZNI POVEZOVALNI TRAK 1000kg, 2,5m samozatezni

0 out of 5

2.50 

Opis

SAMOZATEZNI POVEZOVALNI TRAK 1000kg, 2,5m

Samozatezni povezovalni trak 1000kg, 2,5m, črne barve, samozatezni – je namenjen za povezovanje lažjega tovora.
Zategovalni trak je namenjen za povijanje in zategovanje. Zaponka na gurtni zagotavlja hitro in enostavno vezavo.
Opremljen je s certifikatom. Namenjen je povezovanju tovora za navzkrižno vezanje do 100 kg in za ovito povezovanje do 200 kg. Odlikuje ga vrhunski material, ki zagotavlja varno in dolgotrajno uporabo traku.

 

Nosilnost pri povezovanju: 1000kg
Nosilnost pri vleki: 500kg
Dolžina: 2,5m
Širina: 25mm

Material: poliester

Barva: črna

V trgovini Majde nudimo povezovalne trakove, ki jih uporabljamo v različne namene. Največ se povezovalni trakovi uporabljajo za zaščito izdelkov med transportom in povezovanje oziroma spenjanje v skupno enoto več posameznih kosov oziroma elementov. Nepogrešljivi so v različnih lesnih, gradbenih in drugih industrijskih panogah. Na voljo so trakovi z nosilnostjo od 500-5000kg. Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Majde, kjer nudimo širok izbor povezovalnih trakov oziroma gurtne različnih dimenzij za povezovanje tovora.

Uporabljate ga lahko tudi za pritrditev raznih plošč, prtljage in kakršnega koli blaga. Vseuporaben univerzalen trak z kovinsko sponko. Tudi za priterjevanje šotoroskih kril in seljenje nakladnih panjev. Dobro se obnesjo tudi pri pritrjevanju različne opreme na prtljažnik.

Oznake besedila: samozatezni pas, povezovalni trakovi, povezovalni pas, napenjalni pas s sponko, gurtna z zaponko, univerzalen

Dodatne informacije

Dolžina

2,5 m

Širina

25 mm

Nosilnost pri povezovanju

1000 kg

Nosilnost pri vleki

500 kg