VLEČNA VRV 3000kg, 4m

0 out of 5

10.00 

Proizvajalec: Dahua Ratchet
Stanje zaloge: Na zalogi

SKU: Vlečna vrv-3000-4000 Kategorije: , , Oznake: , , , , ,

Opis

Vlečne vrvi

Vlečne vrvi – 3000 kg, 4 m.
Namenjene so vleki drugega vozila ali reševanju lastnega. Elastika preprečuje morebitne nevšečnosti neenakomerne vleke, kovinski zaklopki pa zadostno in varno vpneta obe vozili. Vlečna vrv je običajno narejena iz tkanine zelo trdnih vlaken, jeklene žice in najlonske vrvi, dolžina pa je od 3m-10m. Na obeh koncih vrvi pa so vlečne kljuke in zaponke.

Nosilnost pri vleki: 3000 kg
Dolžina: 4 m
Širina: 45 mm

Kaj storiti, če se avtomobilski motor pokvari in avto preneha voziti? Vleka, seveda! Toda pri vleki, še posebej pri vleki avtomobila, je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov.

V tem blog zapisu boste izvedeli, kaj je bolje – vlečni trak ali vlečni drog-, seznanili pa vas bomo tudi s cestnoprometnimi predpisi, kjer je natančno opredeljena vleka z vlečno vrvjo in vleka z drogom.

V trgovini Majde nudimo  vrvi, povezovalne trakove, napenjalce in druge pripomočke, ki jih uporabljamo za vleko avtomobilov, za zaščito izdelkov med transportom, oziroma spenjanje v skupno enoto več posameznih kosov  in elementov.

Nepogrešljivi so v različnih lesnih, gradbenih in drugih industrijskih panogah.

Na voljo so  vrvi in trakovi z nosilnostjo od 500-5000kg.

Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Majde, kjer nudimo širok izbor  vrvi ter povezovalnih trakov oziroma gurten različnih dimenzij, za povezovanje tovora.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Dahua Ratchet

Dolžina

4 m

Širina

45 mm

Nosilnost pri vleki

3000 kg

Kavelj

DA