Lepilo Soudal FIX ALL CRYSTAL

0 out of 5

9.50 

Opis

Lepilo Soudal FIX ALL CRYSTAL

Lepilo Soudal FIX ALL CRYSTAL –  Hibridno polimerno tesnilno lepilo

100% CRYSTAL prozorna tesnilna masa, lepilo in polnilo, ki temelji na tehnologiji SMX Hybrid Polymer. Primerno za notranjo in zunanjo uporabo. Lahko se nanaša v vseh vremenskih razmerah. Oprijem brez temeljnega premaza na večini gradbenih materialov, vključno z mokrimi in vlažnimi površinami. Vsebuje fungicide XS1, ki zagotavljajo popolno odpornost proti plesni.

Brezbarven, transparent. Pakiranje 290ml.

Lastnosti:

  • izredna moč spoja skoraj na vseh površinah
  • odlična vezava brez osnovnega premaza na poroznih in neporoznih površinah
  • trajno elastičen
  • možnost barvanja z barvami na vodni osnovi

Uporaba:

  • za  lepljenja, tesnjenja in polnjenja, kjer je prosojnost končne vezi ali tesnila pomembna. Močno lepljenje in tesnjenje v vseh vremenskih pogojih na večini površin. Sanitarno tesnjenje in lepljenje – kuhinje, kopalnice, tuši itd.
Predstavljene lastnosti:
Navodila:
Površine in materiali morajo biti čisti ter brez prahu in maščob. Pri uporabi kot lepilo: nanesite v kroglicah ali pikah na material, ki ga je treba lepiti, močno pritisnite material na podlago in pustite, da se strdi. Če se uporablja kot tesnilna masa: nanesite v obliki navadne kroglice in takoj zgladite s Soudal Joint Finish ali milno raztopino. Optimalna temperatura za nanašanje +5°C do +25°C. Končna trdnost bo dosežena 24 ur po nanosu.