POVEZOVALNI TRAK 5000kg 2,7m povezovanje avtomobilov

0 out of 5

20.00 

 

Opis

POVEZOVALNI TRAK 5000kg  povezovanje avtomobilov

Povezovalni trak  5000kg povezovanje avtomobilov.

Tritočkovni pas za pritrjevnje, ki ga moramo namestiti preko kolesa avtomobila – v skladu s pravili.  Pri tem moramo paziti, da ga namestimo čim bolj pravokotno glede na ploščad, na kateri stoji vozilo.

Tritočkovni povezovalni trakovi za povezovanje avtomobilov, morajo biti široki vsaj 35 milimetrov.  LC- Lashing Capacity – največjo dovoljeno natezno trdnost pasu morajo imeti vsaj 1500 daN oziroma 3000 daN. To velja pri namestitivi v obliki črke U okoli kolesa vozila.

 

V trgovini Majde nudimo povezovalne trakove, ki jih uporabljamo v različne namene. Največ se povezovalni trakovi uporabljajo za zaščito izdelkov med transportom in povezovanje oziroma spenjanje v skupno enoto več posameznih kosov oziroma elementov. Nepogrešljivi so v različnih lesnih, gradbenih in drugih industrijskih panogah. S trakovi, ki jim po domače pravimo kar “gurtne” si velikokrat pomagamo tudi pri povleki avtomobila, čeprav so za ta opravila mnogo boljše vlečne vrvi, ki jih ravno tako lahko naročite v naši trgovini. Na voljo so trakovi z nosilnostjo od 500-5000kg. Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Majde, kjer nudimo širok izbor povezovalnih trakov oziroma gurtne različnih dimenzij za povezovanje tovora.

 

Oznake besedila: povezovalni trak za povezovanje avtomobilov, tritočkovni povezovalni trak, tritočkovni pritrjevalni trakovi,

Dodatne informacije

Proizvajalec

Dahua Ratchet

Dolžina

2,5 m

Širina

50 mm

Nosilnost pri povezovanju

5000 kg

Nosilnost pri vleki

2500 kg