Povezovalni trak 5000kg, 5m (samo trak)

0 out of 5

7.00 

SKU: 001262 Kategoriji: ,

Opis

Povezovalni trak 5m

Povezovalni trak 5m. Nosilnost traku je 5000kg. Dolžina traku je 5m. V ponudbi je samo trak brez napenjalca. Možno je kupiti tudi komplete.

Sestavljen je iz traku in kavlja.
Povezovalni trak je namenjen za povezovanje različnega težjega tovora v domači uporabi, kmetijstvu, gozdarstvu, gradbeništvu in transportu.
Opremljen je tudi s certifikatom. Majhna možnost poškodb površine tovora. Z dvižnimi trakovi lahko dvigate, pritrjujete ali premikate izdelke in delovni material, pri čemer se ne boste naprezali ali škodovali svojemu zdravju. Hkrati so tudi UV obstojni in predstavljajo majhno možnost poškodb površine tovora.

Nosilnost pri povezovanju: 5000 kg
Nosilnost pri vleki: 2500 kg
Dolžina: 5 m
Širina: 50 mm

V trgovini Majde nudimo povezovalne trakove, ki jih uporabljamo v različne namene. Največ se povezovalni trakovi uporabljajo za zaščito izdelkov med transportom in povezovanje oziroma spenjanje v skupno enoto več posameznih kosov oziroma elementov. Nepogrešljivi so v različnih lesnih, gradbenih in drugih industrijskih panogah. S trakovi, ki jim po domače pravimo kar “gurtne” si velikokrat pomagamo tudi pri povleki avtomobila, čeprav so za ta opravila mnogo boljše vlečne vrvi, ki jih ravno tako lahko naročite v naši trgovini. Na voljo so trakovi z nosilnostjo od 500-5000kg. Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Majde, kjer nudimo širok izbor povezovalnih trakov oziroma gurtne različnih dimenzij za povezovanje tovora.

V ponudbi tudi:

5000kg, 20m

5000kg, 10m

Dodatne informacije

Dolžina

5 m

Nosilnost pri vleki

2500 kg

Nosilnost pri povezovanju

5000 kg

Kavelj

DA

Širina

50 mm

Napenjalec

Brez napenjalca