DVIŽNI TRAK Z ZANKAMI 2t, 3m

0 out of 5

14.00 

Proizvajalec: Dahua Ratchet
Stanje zaloge: Na zalogi

Opis

Dvižni trak z zankami 2t, 3m

Dvižni trak z zankami –  2000 kg, 3 m – je namenjen dvigovanju tovora.

Dvižni trak z ojačanimi zankami je primeren za uporabo v gozdarstvu in kmetijstvu, gradbeništvu in industriji. Maksimalna obremenitev 2000 daN.
Opremljen je tudi s certifikatom. Majhna možnost poškodb površine tovora. Z dvižnimi trakovi lahko dvigate, pritrjujete ali premikate izdelke in delovni material, pri čemer se ne boste naprezali ali škodovali svojemu zdravju. Hkrati so tudi UV obstojni in predstavljajo majhno možnost poškodb površine tovora.

Dolžina: 3 m
Širina: 60 mm
Nosilnost: 2000 kg
Varnostni faktor: 7:1

Specifikacija traku: 2t, 3m.

Dvižni trak  se uporablja za dvigovanje tovora na različnih podorčjih dela, tako v gradbeništvu, kovinarstvu kot tudi v kemtijstvu za pritrditev škripčevja okoli dreves. Tako zaščitimo tudi drevo pred poškodbami. Posebej primeren je tudi za dvig občutljivega bremena.

V trgovini Majde nudimo povezovalne trakove, ki jih uporabljamo v različne namene. Največ se povezovalni trakovi uporabljajo za zaščito izdelkov med transportom in povezovanje oziroma spenjanje v skupno enoto več posameznih kosov oziroma elementov. Nepogrešljivi so v različnih lesnih, gradbenih in drugih industrijskih panogah. S trakovi, ki jim po domače pravimo kar “gurtne” si velikokrat pomagamo tudi pri povleki avtomobila, čeprav so za ta opravila mnogo boljše vlečne vrvi, ki jih ravno tako lahko naročite v naši trgovini. Na voljo so trakovi z nosilnostjo od 500-5000kg. Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Majde, kjer nudimo širok izbor povezovalnih trakov oziroma gurtne različnih dimenzij za povezovanje tovora.

Pestra izbira ->DVIŽNI TRAKOVI

Dodatne informacije

Dolžina

3 m

Širina

60 mm

Proizvajalec

Dahua Ratchet