DVIŽNI TRAK Z ZANKAMI 3t, 5m

0 out of 5

26.00 

Proizvajalec: Dahua Ratchet
Stanje zaloge: Na zalogi

Opis

Dvižni trak z zankami 3t 5m

Dvižni trak z zankami 3t 5m – 3000 kg, 5 m – je namenjen dvigovanju tovora.
Primeren za uporabo v gozdarstvu, kmetijstvu, gradbeništvu in industriji. Maksimalna obremenitev 3000 daN.
Opremljen je tudi s certifikatom. Širina  dvižnih trakov je optimalno prilagojena zahtevam v praksi. Zaradi majhne lastne mase, je z njimi lahko rokovati. Trakovi za dvigovanje raznih bremen imajo ojačane zanke in so barvno kodirani, v skladu s predpisi. Hkrati so tudi UV obstojni in predstavljajo majhno možnost poškodb površine tovora.

Dolžina: 5 m
Širina: 90 mm
Nosilnost: 3000 kg
Varnostni faktor: 7:1

Izbirate lahko med pestro ponudbo dvižnih trakov različnih dolžin in nosilnosti.

V trgovini Majde nudimo tudi različne povezovalne trakove, ki jih uporabljamo v različne namene. Največ se povezovalni trakovi uporabljajo za zaščito izdelkov med transportom in povezovanje oziroma spenjanje v skupno enoto več posameznih kosov oziroma elementov. Nepogrešljivi so v različnih lesnih, gradbenih in drugih industrijskih panogah. S trakovi, ki jim po domače pravimo kar “gurtne” si velikokrat pomagamo tudi pri povleki avtomobila, čeprav so za ta opravila mnogo boljše vlečne vrvi, ki jih ravno tako lahko naročite v naši trgovini. Na voljo so trakovi z nosilnostjo od 500-5000kg. Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Majde, kjer nudimo širok izbor povezovalnih trakov oziroma gurtne različnih dimenzij za povezovanje tovora.

Oznake besedila: dvižni trak, dvižni trakovi, dvižni trak z zankami 3t5m, dvižni trakovi z zankami, dvig bremena, dvigovanje tovora, vitel, škripec.

 

Dodatne informacije

Dolžina

5 m

Širina

90 mm

Proizvajalec

Dahua Ratchet