UVPES Fasadna membrana

0 out of 5

129.93 

Opis

UVPES Fasadna membrana

UVPES Fasadna Membrana je vrhunska rešitev za fasadne konstrukcije, zasnovana za doseganje najvišjih standardov zmogljivosti in trajnosti. S širino role 1,50 m, dolžino role 50 m ter pokrivanjem površine 75 m2 je ta izdelek oblikovan, da izstopa v različnih gradbenih aplikacijah.

Tehnične specifikacije:

  • Širina role: 1,50 m
  • Dolžina role: 50 m
  • Površina role: 75 m2
  • Teža role: 8 kg

Idealna za fasadne konstrukcije s sencami do 20 mm, UVPES Fasadna Membrana ima več ključnih prednosti:

  1. Odporna na dež: Membrana zagotavlja zanesljivo zaščito pred dežjem, preprečuje vdor vode in varuje strukturo fasade.
  2. Odporna na veter: Zasnovana za izjemno odpornost proti vetru, UVPES Fasadna Membrana prispeva k stabilni in varni fasadni konstrukciji.
  3. UV-stabilizirana: Uporabljeni material je UV-stabiliziran, kar omogoča dolgotrajno zaščito pred škodljivimi učinki ultravijoličnega sevanja. Ta lastnost izboljšuje trajnost in zmogljivost izdelka.
  4. Izjemno difuzivna: UVPES Fasadna Membrana je izjemno difuzivna, spodbuja učinkovito upravljanje vlage in preprečuje kopičenje kondenzacije znotraj fasadne konstrukcije.
  5. Enostavno rezanje: Material je zasnovan za enostavno in natančno rezanje, kar olajšuje hitro in učinkovito namestitev, prilagojeno specifičnim zahtevam projekta.
  6. Protisijajna: Protisijajne lastnosti membrane prispevajo k vizualno prijetni fasadi, zmanjšujejo bleščanje in izboljšujejo celotno estetiko konstrukcije.

UVPES Membrana je vsestranska in zanesljiva izbira za strokovnjake v gradbeni industriji. Ne glede na to, ali delate na stanovanjskih ali komercialnih projektih, ta izdelek zagotavlja celovito rešitev za ustvarjanje trajnih, odpornih na vremenske vplive in vizualno privlačnih fasadnih konstrukcij. Izberite UVPES Fasadno Membrano za vrhunsko kombinacijo funkcionalnosti, enostavnosti uporabe in estetske odličnosti.

V ponudbi tudi drugi gradbeni materiali.