Set diamantnih svedrov 1/4 samohladilni fi 06-12 HEX FBDS 06-12

0 out of 5

39.00 

Opis

Set diamantnih svedrov 1/4 samohladilni fi 06-12 HEX FBDS 06-12

Set diamantnih svedrov 1/4 samohladilni fi 06-12 HEX FBDS 06-12.

Je visokokakovosten in specializiran komplet orodij za vrtanje trdih materialov. Ta set vključuje diamantne svedre z 1/4-palčnim (6,35 mm) priključkom, ki omogoča enostavno uporabo s standardnimi orodji. Svedri so opremljeni s samohladilnim sistemom, ki pomaga ohranjati nizko temperaturo med vrtanjem. To je še posebej pomembno pri delu z občutljivimi materiali, kot so keramika, steklo ali ploščice, saj zmanjšuje tveganje za poškodbe materiala zaradi pregrevanja.
Svedri v tem setu imajo premer od 6 do 12 mm in so oblikovani s HEX (šestkotnim) priključkom, kar zagotavlja trdno prileganje in stabilnost med vrtanjem.

Set diamantnih svedrov ponuja uporabnikom različne velikosti svedrov, kar omogoča prilagajanje vrtanja glede na premer lukenj, ki jih želijo ustvariti. To je še posebej pomembno pri projektih, kjer so potrebne lukenje različnih velikosti za namestitev različnih vrst vijakov, sidrnih elementov ali cevi.

Poleg tega so diamantni svedri običajno zasnovani s posebnim koničastim vrhom, ki omogoča lažje začetno vrtanje in natančno usmerjanje svedra. To je ključno pri delu na trdih površinah, kjer je potrebna natančnost in stabilnost.

 

V setu so velikost: 6mm,8mm,10mm,12mm.

 

V ponudbi tudi set diamantnih kron.