Set diamantnih kron M14 fi 25-68 FBMS 025-68

0 out of 5

117.00 

Opis

Set diamantnih kron M14 fi 25-68 FBMS 025-68

Set diamantnih kron M14 fi 25-68 FBMS 025-68. Specializirano orodje za rezanje in odstranjevanje trdih materialov, kot so keramika, steklo, ploščice, granit, in drugi podobni materiali. Vsaka diamantna krona v tem setu je opremljena z diamantnimi oblogami, kar zagotavlja izjemno trpežnost in rezalno učinkovitost. Diamantne krone so oblikovane za izvajanje natančnih in čistih rezov brez težav, kar je ključno pri delu s trdimi materiali. Set diamantnih kron ponuja različne velikosti kron, kar omogoča prilagodljivost glede na specifične zahteve projekta.
Vsaka diamantna krona v setu je opremljena z visokokakovostnimi diamantnimi delci, ki so trdi in odporni na obrabo. Diamant je izbran zaradi svoje izjemne trdote, ki omogoča učinkovito rezanje trdih materialov. Diamantne krone so namenjene različnim uporabam, od rezanja lukenj v betonu za namestitev vodovodnih cevi do obdelave kamna za izdelavo umetniških del.
Poleg tega so diamantne krone oblikovane s posebnim robom, ki omogoča natančno in čisto rezanje. Ta zasnova je ključna pri doseganju visoke stopnje natančnosti pri rezanju trdih materialov. Diamantne krone so tudi znane po svoji zmogljivosti pri rezanju hitro strjevajočih se materialov, ki bi lahko povzročali težave drugim rezalnim orodjem.

 

V setu so velikost:68mm, 50mm,43mm,40mm,35mm,25mm.

 

V ponudbi tudi set diamantnih svedrov.