Set diamantnih svedrov M14 fi 6-14 + adapter hex FBMS 06-14

0 out of 5

58.00 

Opis

Set diamantnih svedrov M14 fi 6-14 + adapter hex FBMS 06-14

Set diamantnih svedrov M14 fi 6-14 + adapter hex FBMS 06-14. Set diamantjih svedrov je namenjen vrtanju v trde materiale, kot so keramika, ploščice, steklo, beton in naravni kamen. Vsak sveder v tem setu je opremljen s trdimi diamantnimi oblogami na konici, kar omogoča izjemno trpežnost in učinkovitost pri vrtanju trdih površin.

Diamantni svedri so izjemno učinkoviti pri obdelavi trdih površin, saj imajo v svoji zasnovi diamantne segmente ali prevleke, ki omogočajo hitro in natančno vrtanje. Ta set je običajno sestavljen iz več različnih velikosti svedrov, ki omogočajo uporabniku prilagajanje glede na specifične potrebe in zahteve projekta.

Vsak diamantni sveder v setu je natančno izdelan z visokokakovostnimi diamantnimi delci, ki so trdni in odporni na obrabo. Diamant je ena najtrših znanih snovi na svetu, zato je idealen material za obdelavo trdih površin. Te svedre odlikuje tudi njihova sposobnost hitrega odvajanja toplote, kar pripomore k večji življenjski dobi svedra in boljši učinkovitosti pri vrtanju. Poleg tega so diamantni svedri običajno zasnovani s posebnim koničastim vrhom, ki omogoča lažje začetno vrtanje in natančno usmerjanje svedra. To je ključno pri delu na trdih površinah, kjer je potrebna natančnost in stabilnost. Celoten set diamantnih svedrov pride v praktičnem kovčku, ki omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.

V setu so velikost: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm.

V ponudbi tudi set diamantnih kron.