Pogoji poslovanja

1. Splošno o pogojih poslovanja

Namen pogojev poslovanja je tem bolje definirati vse pravice in obveznosti uporabnikov spletne trgovine Majde pri naročanju blaga iz ponudbe, ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom trgovine Majde. Kot kupec se sporazumeva vsaka fizična oseba, ki je opravila nakup na spletni strani http://trgovinamajde.si/

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z zakonikom RS ter skladno s zakonom o varstvu potrošnikov ter mednarodnimi kodeksi za elektronsko poslovanje. Pogoji obravnavajo delovanje ponudnika in pravice uporabnika/kupca ter poslovni odnos med njima. Navedeni pogoji poslovanja urejajo prodajo blaga, ki je na voljo v spletni trgovini Majde.

Nakup, ki je opravljen prek spletne trgovine Majde, se šteje, da je opravljen skladno s pravnim redom Republike Slovenije. Notranja zakonodaja Slovenije ima namreč prednost pred evropsko zakonodajo.

Dostavo blaga zagotavlja ponudnik preko svojih lastnih virov ali preko pogodbenih partnerjev na ozemlju Slovenije v skladu s pogoji, ki veljajo na posameznih območjih, na katerih se izvaja dostava na dom oziroma na drugo prodajno mesto.

Splošni pogoji poslovanja so veljavni ob vsakem nakupu v spletni trgovini z oddajo naročila. Pred zaključkom nakupa kupec s klikom na gumb sprejme navedene pogoje poslovanja. Pogoji poslovanja se nahajajo na spletni strani, kupec pa si jih lahko prenese prek internetne povezave.

Navedeni pogoji poslovanja se lahko dopolnijo, zato predlagamo kupcu, da jih prebere ob nakupu. Ponudnik si prizadeva zagotoviti temeljite in točne informacije o prodajnih artiklih, ter podatkih, ki so navedeni na embalaži izdelkov, ne odgovarja pa za napačne informacije zaradi tiskarske napake.

Slike na spletnem mestu trgovine Majde so lahko avtorske in/ali simbolične. Prizadevamo si za ustrezne slike vseh prodajnih izdelkov na tem spletnem mestu.

Košarica
  • Ni produktov v košarici